Mercedes-Benz C-Class 2014: Σε διαρκή ανάπτυξη
Περισσότερες από ποτέ θα είναι οι διαθέσιμες προτάσεις στην γκάμα της νέας Mercedes-Benz C-Class, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της πρόκειται να αποκτήσει cabrio και long wheel base εκδόσεις.
Μπορεί η νέα C-Class να βρίσκεται προ των πυλών, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε έως και τα τέλη του έτους μέχρι η δημοφιλής Mercedes-Benz να ξεδιπλώσει όλες τις… αρετές της.
Και αυτό γιατί η τέταρτη κατά σειρά γενιά της C-Class πρόκειται να αποτελέσει και την πιο… πολυσυλλεκτική, διαθέτοντας εκδόσεις ή αν προτιμάτε τύπους αμαξωμάτων για κάθε γούστο.
Ως συνήθως η αρχή θα γίνει με την station wagon εκδοχή του αυτοκινήτου, η οποία θα διαθέτει αυξημένες διαστάσεις και συνεπώς εκτεταμένες μεταφορικές δυνατότητες.
Δίνοντας συνέχεια στην παράδοση που «έχτισε» η αμέσως προηγούμενη γενιά της, η C-Class του 2014 πρόκειται να διατεθεί και ως ένα μεσαίων διαστάσεων coupe, μόνο που αυτή τη φορά οι σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με το τετράθυρο αμάξωμα, αναμένεται να είναι εντονότερες.
Αγορές όπως η Κίνα θα βάλει στο στόχαστρό της η C-Class με το επιμηκυμένο μεταξόνιο, ενώ στην κορυφή της γκάμας της γερμανικής μπερλίνας πρόκειται να διατηρηθεί η έκδοση AMG, η οποία θα εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων.
Τέλος, για πρώτη φορά στην ιστορία της η C-Class πρόκειται να αποκτήσει και έκδοση με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή, προσθέτοντας στην γκάμα της Mercedes-Benz ένα ακόμη πολυτελές cabriolet.
Auto Express
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
- Ένας στους τρεις Έλληνες καταστρέφεται οικονομικά αναζητώντας περίθαλψη
- Ρωσία: Αγωγή ετοιμάζει η Κεντρική Ρωσική Τράπεζα στο Βέλγιο για τα «παγωμένα» κεφάλαια
- Ουκρανία: «Ζελένσκι και Τζόνσον υπεξαίρεσαν 60 εκατομμύρια δολάρια από κονδύλια του ΟΗΕ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442