Ήθελε Μπέτις αλλά έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Ινσαουράλδε
Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Χουάν Ινσαουρέλδε. Ο αργεντινός κεντρικός αμυντικός με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι έρχεται στην Τούμπα, ενώ προσέθεσε ότι επέλεξε τον ΠΑΟΚ αν και ήθελε να αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν έγινε αφού δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Μπέτις.
Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Χουάν Ινσαουρέλδε.
Ο αργεντινός κεντρικός αμυντικός με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι έρχεται στην Τούμπα, ενώ προσέθεσε ότι επέλεξε τον ΠΑΟΚ αν και ήθελε να αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν έγινε αφού δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Μπέτις.
«Στις αρχές της εβδομάδας είχαν προχωρήσει οι επαφές με την Μπέτις, αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Εμφανίστηκε τότε ο ΠΑΟΚ και επέλεξα να πάω εκεί, γιατί ο χρόνος τελειώνει για τη μεταγραφική περίοδο», τόνισε αρχικά και προσέθεσε:
«Είναι κρίμα, γιατί ήθελα να πάω στην Μπέτις και ήταν όνειρο για μένα να παίξω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Πριμέρα Ντιβισιόν. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν έγινε τελικά. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε, δεν έχω ακόμη υπογράψει, αλλά την Πέμπτη θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες στη Μέση Ανατολή – Χιλιάδες αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν
- Προσγειώθηκαν στην Κύπρο τα τέσσερα ελληνικά F-16
- Τρυπανοσωμίαση: Νέα θεραπεία ανοίγει το δρόμο για εξάλειψη της ασθένειας της μύγας τσε-τσε
- Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: «Ανατρίχιαζα κάθε φορά με τον ύμνο – Το ΝΒΑ άλλαξε, έγινε περισσότερο μπίζνες» (vid)
- Θρίλερ με νεκρή γυναίκα μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου στον Βόλο
- ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κλιμακώνει τη συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό του πολέμου



