Η κορεάτικη τέχνη ταξιδεύει στο Γκάζι
Έκθεση με έργα κορεάτικης τέχνης θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από την Τρίτη 28 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου. Στην έκθεση συμμετέχουν περίπου 700 καλλιτέχνες εκθέτοντας από ένα έως έξι έργα ο καθένας.
Έκθεση με έργα κορεάτικης τέχνης θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από την Τρίτη 28 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.
Την έκθεση με τίτλο «Κύμα Κορεατικής Τέχνης» διοργανώνει ο Καλλιτεχνικός Σύνδεσμος της Κορέας, με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης των 60 ετών από τη λήξη του πολέμου και της συμμετοχής των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας, καθώς και τη συμπλήρωση 52 ετών διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Νοτίου Κορέας.
Στην έκθεση συμμετέχουν περίπου 700 καλλιτέχνες εκθέτοντας από ένα έως έξι έργα ο καθένας.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κορεάτικη ζωγραφική, δυτική ζωγραφική, ακουαρέλα, χαρακτική, γλυπτική, χειροτεχνία, λαογραφία κ.λπ.
Στόχος της έκθεσης είναι, μέσω των έργων των καλλιτεχνών, να γνωρίσει ο επισκέπτης την Νότιο Κορέα και την κουλτούρα της, να αυξηθεί το ενδιαφέρον και να διαδοθεί ο πολιτισμός της.
Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών της Νοτίου Κορέας καθώς και της πρεσβείας της Νοτίου Κορέας στην Ελλάδα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 19.30.
Διάρκεια Έκθεσης: 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου
Χώρος διεξαγωγής: Κτίριο Δ12
Ώρες λειτουργίας: 10:00-20:00
Είσοδος ελεύθερη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)
- ΕΕ: Ζητά τον σεβασμό της κυριαρχίας της Σομαλίας μετά την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Ο ανυπόμονος Μουσιάλα και η… ψύχραιμη Μπάγερν
- ΚΚΕ για απεργία ΣΕΗ: Στηρίζουμε τον αγώνα των σωματείων για υπογραφή ΣΣΕ με συγκροτημένα δικαιώματα



