«Πέταξε» για Βιτόρια ο Παναθηναϊκός
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης με προορισμό τη Βιτόρια όπου αύριο, Παρασκευή, θα προσπαθήσει να κερδίσει τη Λαμποράλ Κούτσα και να συνεχίσει ιδανικά στο Top 16.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης με προορισμό τη Βιτόρια όπου αύριο, Παρασκευή, θα προσπαθήσει να κερδίσει τη Λαμποράλ Κούτσα και να συνεχίσει ιδανικά στο Top 16.
Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με μία πολύ δυνατή προπόνηση, όπου ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά και να είναι ιδιαίτερα ορεξάτοι.
Η προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Βιτόρια, έχει αποτελέσει ένα καλό μάθημα για τον Παναθηναϊκό και οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη είναι αποφασισμένοι να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα του αυριανού αγώνα με προτεραιότητα να μην επιτρέψουν στους Βάσκους να πιάσουν τον δικό τους αγωνιστικό ρυθμό.
Οι «πράσινοι» το μεσημέρι αναμένεται να είναι στο προορισμό τους και το απόγευμα θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αγορά του αλκοόλ υπέστη… «hangover» – Τι έφερε τη βουτιά [γράφημα]
- Τα «τρελά» χρήματα που ζητάει ο Χέιζ-Ντέιβις για να επιστρέψει στην Ευρώπη
- Στα Γιάννενα ο τέταρτος σταθμός της «Ιθάκης» – «Σήμα» από την Ήπειρο στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας
- «Την έκανα follow, μπορείτε να κοιμηθείτε»: Τίτλοι τέλους στην κόντρα Μαίρη Συνατσάκη- Κατερίνα Καινούργιου
- Hellenic Train: Ακυρώνονται δρομολόγια του Οδοντωτού λόγω πτώσης δέντρων
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ έδωσαν τελεσίγραφο σε Ουκρανία και Ρωσία να τερματίσουν τον πόλεμο μέχρι τον Ιούνιο