
Το σκηνικό του καιρού έως την Πρωτοχρονιά
Τυπικά χειμερινό σκηνικό, χωρίς φαινόμενα που μπορεί να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα, προβλέπει η ΕΜΥ για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την πρώτη μέρα του 2014. Ιδιαίτερα την Πρωτοχρονιά έντονο θα είναι το κρύο σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές στην κεντρική και νότια Ελλάδα.
Τυπικά χειμερινό σκηνικό, χωρίς φαινόμενα που μπορεί να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα, προβλέπει η ΕΜΥ για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την πρώτη μέρα του 2014. Ιδιαίτερα την Πρωτοχρονιά έντονο θα είναι το κρύο σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές στην κεντρική και νότια Ελλάδα.
Την Τρίτη, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ΕΜΥ προβλέπει αραιές νεφώσεις α οποίες θα πυκνώσουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια, με τοπικές βροχές κυρίως στα νοτιοδυτικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια.
Οι άνεμοι 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά στα 7 μποφόρ.
Στην Αττική η θεερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 3 έως 10 βαθμούς.
Την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014 προβλέπονται στα νοτιοανατολικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση (παγετός τη νύχτα και το πρωί σε κεντρικά και βόρεια) και οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.
Στην Αττική η θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
- Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάππα – Ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες
- Κρασί επιδορπίου: Η επιστροφή του στο τραπέζι – Η νέα μόδα
- ESPN Brazil: «Ο Τετέ ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες στην Γκρέμιο»
- Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο αγοράκι μετά από φωτιά στο σπίτι του – Στο νοσοκομείο και ο αδερφός του
- Ουκρανία: Ο πρόεδρος Ζελένσκι δηλώνει ότι σχεδιάζει να συναντηθεί με τον Τραμπ στο άμεσο μέλλον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442