Να κάνει… 21 θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σιένα
Με στόχο να διευρύνει το ρεκόρ του και να φτάσει στην 21η φετινή του νίκη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο άδειο –λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ τη Σιένα για την 9η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Euroleague (21:00, ΔΤ).
Με στόχο να διευρύνει το ρεκόρ του και να φτάσει στην 21η φετινή του νίκη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο άδειο –λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ τη Σιένα για την 9η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Euroleague (21:00, ΔΤ).
Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Εκτός μάχης είναι και για αυτό το ματς οι Μίρζα Μπέγκιτς και Γιώργος Πρίντεζης. Αμφότεροι εκτίουν την ποινή των τριών αγωνιστικών εκτός παρκέ που τους επιβλήθηκε από την Euroleague λόγω του επεισοδίου με τον Ποπς Μενσά Μπονσού στον αγώνα με τη Γαλατά.
Στην αποστολή θα βρίσκεται εκτός απροόπτου ο Σέντρικ Σίμονς ο οποίος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στον ώμο πριν περίπου ένα μήνα. Κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Στράτος Περπέρογλου παρά τις ενοχλήσεις που είχε στον ώμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Χαβιέ Μπαρδέμ: H γενοκτονία στην Παλαιστίνη, η ευλογία της Πενέλοπε Κρουζ και η κατάρα του FOMO
- Ολυμπιακός: Οδεύει προς ένα ακόμη sold out -Πόσα εισιτήρια έμειναν για τον ΠΑΟΚ
- Αθήνα: Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη – Τα θέματα που συζήτησαν
- Οι μεγάλοι της Ευρώπης θέλουν τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο
- Επίτιμος διδάκτορας του ΕΚΠΑ αναγορεύτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος



