Ηττα των Λέικερς στην Ουάσινγκτον
Οι Λέικερς το πάλεψαν στην Ουάσιγκτον, αλλά τελικά οι Γουίζαρντς νίκησαν με 116-111. Οι Νενέ με 30 πόντους και Τζον Ουόλ με άλλους 31 ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Οι Λέικερς, χωρίς πάλι τον Μπράιαντ, είχαν καλύτερο τον Τζόρνταν Φάρμαρ που είχε 22 πόντους και 8 ασίστ, ενώ στους 17 σταμάτησε ο Πάου Γκασόλ.
Οι Λέικερς το πάλεψαν στην Ουάσιγκτον, αλλά τελικά οι Γουίζαρντς νίκησαν με 116-111. Οι Νενέ με 30 πόντους και Τζον Ουόλ με άλλους 31 ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.
Οι Λέικερς, χωρίς πάλι τον Μπράιαντ, είχαν καλύτερο τον Τζόρνταν Φάρμαρ που είχε 22 πόντους και 8 ασίστ, ενώ στους 17 σταμάτησε ο Πάου Γκασόλ.
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς παρά τις σημαντικές απουσίες των Μπόγκουτ και Ιγκουοντάλα, επικράτησαν 102-101 των Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη, ενώ τέλος στις συνεχείς ήττες και επιστροφή στις νίκες έδωσαν οι Μπρούκλιν Νετς και Ορλάντο Μάτζικ.
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Τορόντο-Μπρούκλιν 100-102
Ουάσινγκτον-ΛΑ Λέικερς 116-111
Ατλάντα-Ορλάντο 92-109
Νέα Ορλεάνη-Γκόλντεν Στέιτ 101-102
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Εκμυστηρεύσεις της Έλλης Αλεξίου»: Μια παράσταση για τη ζωή της πεζογράφου στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (9/5): Πού θα δείτε τον τελικό της ΑΕΚ στο BCL και τα play out της Super League
- Από το Σίδνεϊ βρέθηκε άστεγος στη Μεταμόρφωση – Το τελευταίο μήνυμα του Ηλία Πανταζή πριν χαθούν τα ίχνη του
- Θρίλερ με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα – Στις Ένοπλες Δυνάμεις η έρευνα για την κινητή βόμβα με τα εκρηκτικά
- Άννα Μαρία Βέλλη: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Άκη Σβολάκη – Οι φωτογραφίες του γάμου
- Μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ – Κοντράρεται με την «πρωτάρα» Ρίτας για την κούπα του BCL


