Ο Ολυμπιακός «χτύπησε» τέσσερις φορές, νίκες για Ατρόμητο και ΟΦΗ
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος την πορεία του στη Σούπερ Λιγκ αφού, με κορυφαίο τον Ανδρέα Σάμαρη (ένα γκολ και δύο ασίστ), πέρασε εύκολα και από την Κομοτηνή (Πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-4) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Νωρίτερα, ο Ατρόμητος με γκολ του Καραγκούνη στο 43' επέστρεψε έπειτα από δύο αγωνιστικές στις νίκες (Ατρόμητος - Βέροια 1-0), ενώ ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, κερδίζοντας τον Απόλλωνα (Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-1). Από τα ματς της Κυριακής ξεχωρίζει το ντέρμπι του βορρά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος την πορεία του στη Σούπερ Λιγκ αφού, με κορυφαίο τον Ανδρέα Σάμαρη (ένα γκολ και δύο ασίστ), πέρασε εύκολα και από την Κομοτηνή (Πανθρακικός – Ολυμπιακός 1-4) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Νωρίτερα, ο Ατρόμητος με γκολ του Καραγκούνη στο 43′ επέστρεψε έπειτα από δύο αγωνιστικές στις νίκες (Ατρόμητος – Βέροια 1-0), ενώ ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, κερδίζοντας τον Απόλλωνα (Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 0-1).
Από τα ματς της Κυριακής ξεχωρίζει το ντέρμπι του βορρά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη.
Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11
Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 0-1
Ατρόμητος – Βέροια 1-0
Πανθρακικός – Ολυμπιακός 1-4
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (Γηπ. «Απ. Νικολαϊδης», 15:00)
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης (Παγκρήτιο Στάδιο, 17:15)
Ξάνθη – Παναιτωλικός («SKODA Ξάνθη Αρένα», 17:15)
Καλλονή – Πλατανιάς (ΟΑΚΑ, 17:15)
ΠΑΟΚ – Αρης (Γηπ. Τούμπας, 19:30)
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11
Λεβαδειακός – Πανιώνιος (Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς, 19:30)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση»
- Ελ Εριάν: Πώς θα αντιδράσουν οι αγορές στη σύγκρουση Ιράν με ΗΠΑ-Ισραήλ
- Μπενίτεθ: «Το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη και πιο δυνατή»
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 23ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Η Κέλι Όσμπορν απαντά σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της ενώ «περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της»
- Ν. Ανδρουλάκης: Πρόεδρε, τι σημαίνει η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τις υποκλοπές;



