Νοκ άουτ ο Κρστιτς, πλήγμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Πλήγμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τεράστιος «πονοκέφαλος» για τον Έτορε Μεσίνα, προέκυψε ξαφνικά στην ομάδα, καθώς ο Σέρβος σέντερ, Νέναντ Κρστιτς, θα αναγκαστεί να απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου 20 ημέρες.
Πλήγμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τεράστιος «πονοκέφαλος» για τον Έτορε Μεσίνα, προέκυψε ξαφνικά στην ομάδα, καθώς ο Σέρβος σέντερ, Νέναντ Κρστιτς, θα αναγκαστεί να απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου 20 ημέρες.
Ο άτυχος άσος, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά και ατροφία σε μυ στον μηρό. Τα δυσάρεστα νέα ήρθαν την Τρίτη, ενώ ο Κρστιτς απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα και τελικά θα χάσει και αυτό της Παρασκευής (15/11) με την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα «novosti.rs» ο παίκτης θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης (κάποιες άλλες ιστοσελίδες κάνουν λόγο για έναν μήνα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρούσι – Μύκονος Betsson 94-103: Νίκη παραμονής με… κατοστάρα οι Μυκονιάτες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς ο Βάρρας δείχνει Βορίδη και Neuropublic ως υπεύθυνους για την καρατόμησή του από τον Οργανισμό
- Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική παρέμβαση της Νέας Αριστεράς στο Αμερικανικό προξενείο
- Τα εργασιακά βάσανα της νέας γενιάς – Οι υπηρέτες πολλών αφεντάδων του 21ου αιώνα
- Ρόμπερτ Μιούλερ: Πέθανε ο πρώην διευθυντής του FBI που ερεύνησε τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016
- Γιατί όλοι στο Χόλιγουντ έχουν «κουρασμένα μάτια»; Ειδικοί στην αισθητική αποκαλύπτουν

