Τα ισπανικά ΜΜΕ ψάχνουν… τον Παπανικολάου!
Εντονη κριτική δέχεται μέσω της εφημερίδας «Sport» o Eλληνας διεθνής φόργουορντ, Κώστας Παπανικολάου. «Που είναι ο Παπανικολάου;» αναρωτιέται στο άρθρο του ο Ισπανός δημοσιογράφος και συνεχίζει: «μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις της Μπάρτσα σε αυτό το ασταθές ξεκίνημα της σεζόν».
Εντονη κριτική δέχεται μέσω της εφημερίδας «Sport» o Eλληνας διεθνής φόργουορντ, Κώστας Παπανικολάου. «Που είναι ο Παπανικολάου;» αναρωτιέται στο άρθρο του ο Ισπανός δημοσιογράφος και συνεχίζει: «μια από τις
μεγάλες απογοητεύσεις της Μπάρτσα σε αυτό το ασταθές ξεκίνημα της
σεζόν».
«Ο Παπανικολάου, ο οποίος έφτασε στην Μπάρτσα με στόχο να αφήσει στην λήθη τον Πιτ Μάικλ, δεν έχει προσφέρει την ικανότητά του στο σκοράρισμα και ακόμα λιγότερο την ηγετική φυσιογνωμία που ζητείται από έναν παίκτη της ποιότητάς του και έρχεται για να αναλάβει τα ηνία μιας ομάδας που χρειάζεται ένα σημείο αναφοράς για το μέλλον» αναφέρει η «Sport».
«Με τους αριθμούς που έχει μέχρι τώρα, δεν θα ήταν κακό ο προπονητής Τσάβι Πασκουάλ να συζητήσει μαζί του και να του ζητήσει μεγαλύτερη εμπλοκή στο παιχνίδι. Πρέπει να είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της Μπάρσα και, προς το παρόν, είναι εξαφανισμένος» καταλήγει η εφημερίδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


