Συμπληρώνεται το παζλ των «16» του Κυπέλλου
Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνουν γνωστές σήμερα, Πέμπτη, μετά και το δεύτερο μέρος των επαναληπτικών αγώνων για την Β΄ φάση του Κυπέλλου.
Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνουν γνωστές σήμερα, Πέμπτη, μετά και το δεύτερο μέρος των επαναληπτικών αγώνων για την Β΄ φάση του Κυπέλλου.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέφτει επάνω στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλο, με τους βολιώτες να έχουν πάρει τη νίκη 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους.
Ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να κάνει στην Κρήτη ό,τι δεν έκανε στην έδρα του για να πάρει έναντι των Χανίων. Η Βέροια πρέπει να ανατρέψει στο εις βάρος 3-1 του πρώτου αγώνα και –τέλος- η Ξάνθη να απαντήσει στο 1-0 με το οποίο γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου
ΑΕΛ Καλλονής – Πιερικός (14:30) (2-1)
Χανιά – Αστέρας Τρίπολης (15:30) (0-0)
Βέροια – Ηρακλής Ψαχνών (15:30) (1-3)
Παναιτωλικός – Κασσιόπη (15:50) (1-0)
ΟΦΗ – Καλλιθέα (18:00) (1-0)
Ξάνθη – Ηρακλής (18:00) (0-1)
Άρης – Ολυμπιακός Βόλου (20:30) (0-1)
Ατρόμητος – Φωστήρας (20:30) (1-0)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλαμπάμα: Ξύλο σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Χτυπήθηκε και μια διαιτητής (vid)
- Sex, γυμνό, τραπεζικοί κωδικοί: Αν αγοράσατε τα smart glasses της Meta, κάποιος στην Κένυα ξέρει τα πάντα για εσάς – Σοκαριστική έρευνα
- Ιράν: Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
- LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
- The Expla-in Project: Γιατί οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής είναι μοναδικό ντοκουμέντο
- Ρογκαβόπουλος: «Σκληράδα, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση τα κλειδιά για το ντέρμπι» (vid)








