Μόνιμα ανοικτό για τροποποιήσεις στο E9 το Taxisnet από 1η Ιανουαρίου
Διαρκώς ανοικτή για μεταβολές θα είναι από την 1η Ιανουαρίου 2014 η υπηρεσία υποβολής του E9 στο Taxisnet. Για τη σύσταση, απόκτηση και κάθε άλλη μεταβολή στα δικαιώματα επί ακινήτου, από την 1η Ιανουαρίου και εφεξής, ο φορολογούμενος θα υποχρεούται σε υποβολή δήλωσης στοιχείων ακινήτων εντός 30 ημερών από την ημέρα της μεταβολής και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα της 31ης Ιανουαρίου του επόμενου έτους.
Διαρκώς ανοικτή για μεταβολές θα είναι από την 1η Ιανουαρίου 2014 η υπηρεσία υποβολής του E9 στο Taxisnet.
Σύμφωνα με το άρθρο 5 του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων για τον προσδιορισμό του φόρου θα λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία των ακινήτων του προηγούμενου έτους με τις μεταβολές που επήλθαν.
Ωστόσο, για τη σύσταση, απόκτηση και κάθε άλλη μεταβολή στα δικαιώματα επί ακινήτου, από την 1η Ιανουαρίου 2014 και εφεξής, ο φορολογούμενος θα υποχρεούται σε υποβολή δήλωσης στοιχείων ακινήτων εντός 30 ημερών από την ημέρα της μεταβολής και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα της 31ης Ιανουαρίου του επόμενου έτους.
Έτσι, φορολογούμενος που θα πωλήσει ακίνητο στις 10 Ιανουαρίου 2014 θα πρέπει έως τις 10 Φεβρουαρίου να δηλώσει την μεταβολή. Η τροποποίηση στο Ε9 μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι την 31 Ιανουαρίου του επόμενου έτους (2015).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442