H Yamaha στο 2ο Scooter Festival
Η Yamaha συμμετέχει στο 2ο Scooter Festival με την πλήρη γκάμα των scooter της αλλά και το πολυαναμενόμενο, τρικύλινδρο MT-09.
Στο περίπτερο της Yamaha Motor Greece οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλη την γκάμα των scooter της ιαπωνικής εταιρείας και όχι μόνο αφού, στο πλαίσιο του 2ου Scooter Festival, διοργανώνεται παράλληλα και το GaziMoto Festival.
Το «μανιφέστο» της «πρωτοβουλίας» αυτής υπερασπίζεται τη μοτοσικλέτα και αντιδρά στην ολοένα αυξανόμενη «σκουτεροποίηση» του δικυκλισμού στη χώρα μας.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι, εκτός από scooter, η «Τεχνόπολις» αυτό το τριήμερο φιλοξενεί και έκθεση μοτοσικλετών στην οποία συμμετέχουν οι μεγάλοι κατασκευαστές.
Έτσι, η Yamaha αποφάσισε, παράλληλα με τα scooter, να οργανώσει μια ανοικτή παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Υamaha ΜΤ-09 την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 21:00, μόλις δύο ημέρες μετά την δημοσιογραφική παρουσίαση σε underground χώρο της πόλης.
Χρέη «παρουσιαστή» της πρωτότυπης αυτής βραδιάς ανέλαβε ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μοτοδυναμικής, επίσημης αντιπροσωπείας της Yamaha στην Ελλάδα, κ. Σωτήρης Χατζίκος, o οποίος «ανακάλυψε την σκοτεινή του πλευρά» και επιδόθηκε σε ένα εντυπωσιακό… burnout με το MT-09 επί σκηνής!
Στο πλευρό του «γκάζωσαν» ο πολυπρωταθλητής Σάκης Συνιώρης και η γνωστή ηθοποιός και μοτοσυκλετίστρια Ναταλία Δραγούμη.
Στο Scooter & GaziMoto Festival – Athens 2013, το MT-09 θα εκτίθεται όλο το τριήμερο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου της Yamaha.
Υπενθυμίζουμε τις ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ:
4/10 Παρασκευή : 16.00 – 22.00
5/10 Σάββατο : 11.00 – 22.00
6/10 Κυριακή : 11.00 – 22.00
H είσοδος είναι ελεύθερη.
auto.in.gr
- Μηδένισε το κοντέρ στο… εμπόριο – Ζητούν μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης βαρών
- Αίτημα έκτακτης ευρωπαϊκής οικονομικής ενίσχυσης για τη Λήμνο
- Χωρίς Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός
- Betsson Charter στην Κλουζ – Μια ευρωπαϊκή εμπειρία δίπλα στον Άρη Betsson
- Ιράν: Επίκειται αμερικανική επίθεση, λένε ισραηλινοί αξιωματούχοι
- Ποινική δίωξη σε βάρος του γνωστού μάνατζερ για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια