Δεν προπονήθηκαν (ξανά) Αβραάμ και Τόρες
Χωρίς του Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μιγκέλ Τόρες όπως και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό. Οι δύο αμυντικοί συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες.
Χωρίς του Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μιγκέλ Τόρες όπως και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό.
Οι δύο αμυντικοί συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες.
Η ομάδα του Μίστελ, έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και την πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο νεαρός τερματοφύλακας Χουτεσιώτης.
Η προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί για τις 19:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ζήτησε συγγνώμη για τη Zαγρούτα που μπέρδεψε με Γιόντελινγκ στο Coachella
- Σύρος: Σε σταθερή κατάσταση ο 13χρονος που τον δάγκωσε οχιά
- Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη έκανε ο Δένδιας – Το μήνυμά του
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
- ΗΠΑ: Γυναίκα που είχε εξαφανιστεί όταν ήταν 13 βρέθηκε ζωντανή 32 χρόνια μετά – Δεν ήταν απαγωγή





