Συνεχίζει στην Τουρκία και στην Κόνιασπορ ο Φάνης Γκέκας
Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Φάνη Γκέκα στην Τουρκία, ήταν επόμενο να κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Στα 33 του ο Λαρισαίος παραμένει περιζήτητος στη γειτονική χώρα και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Κονιασπόρ.
Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Φάνη Γκέκα στην Τουρκία, ήταν επόμενο να κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Στα 33 του ο Λαρισαίος παραμένει περιζήτητος στη γειτονική χώρα και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Κονιασπόρ.
Στο Ικόνιο της κεντρικής Τουρκίας ο Γκέκας θα συνεχίσει να «εξαργυρώνει» τις επιτυχίες του με την Σαμσουνσπόρ (11 ματς 8 γκολ το 2012) και την Ακχισάρσπορ (15 συμ., 12 γκολ το πρώτο εξάμηνο του 2013). Παράλληλα, η Κονιασπόρ είναι η δωδέκατη ομάδα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή καθώς έχει περάσει από τις τρεις τουρκικές και επίσης από την Ισπανία (Λεβάντε), τη Γερμανία (Λεβερκούζεν. Αϊντραχτ, Χέρτα Βερολίνου, Μπόχουμ) και την Αγγλία (Πόρτσμουθ).
Ο Έλληνας φορ ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τη Λάρισα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Καλλιθέα και τον Παναθηναϊκό. Εχει 68 συμμετοχές και 24 γκολ με την εθνική μας ομάδα, στην οποία έκανε ντεμπούτο το 2005.
Στην Κόνιασπορ ο Φάνης Γκέκας θα βρει τον γνώριμο μας από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάντζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία
- Η «εντολή» της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – «Σταμάτα να βάζεις γκολ…»
- ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική αφωνία για τον δήμαρχο Φλώρινας – Η λογοκρισία και η πατριδοκαπηλία, καταφύγιο των ανιστόρητων και των υποκριτών
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν


