Σε Κολοβό και Τσάβες τα βραβεία της 2ης αγωνιστικής
Ο Δημήτρης Κολοβός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Καλύτερο γκολ της αγωνιστικής ψηφίστηκε αυτό του Κρίστιαν Τσάβες στο ματς του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα Σμύρνης με ποσοστό 84,69%.
Ο Δημήτρης Κολοβός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου πρωταγωνίστησε στη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί του Παναθηναϊκού, όπου είχε ένα γκολ και μία ασίστ, και συγκέντρωσε το 55.93% των ψήφων. Ακολούθησαν ο Λεοζίνιο της Καλλονής με 23.17% και ο Χαβιέ Σαβιόλα του Ολυμπιακού με 20.90%.
Ο Κρίστιαν Τσάβες κέρδισε και στη 2η αγωνιστική το βραβείο για το καλύτερο γκολ, καθώς το τέρμα που σημείωσε στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης συγκέντρωσε ποσοστό 84.69%, έναντι 12.85% του Μπαμ Μπαμ (Εργοτέλης) και 2.46% του Στέφανο Ναπολεόνι (Ατρόμητος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τύμβος Καστά: Ο μεγαλύτερος ταφικός τύμβος στη Μακεδονία θα είναι επισκέψιμος από το 2028
- «Η Γαλατασαράι δίνει 35 εκατ. ευρώ για τον Καρέτσα» (pic)
- Ενάμιση κατώτατο μισθό θα πρέπει να δαπανήσει κάποιος για ενοίκιο στην Αθήνα – Το κόστος στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
- Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του ξύλινου παταριού στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης
- Χωροταξικό τουρισμού: Δείτε τι αλλάζει σε νησιά και Airbnb
- Τέλος ο Πέριν από τον Ολυμπιακό



