Εκτός αποστολής Ολυμπιακού ο Χολέμπας
Ο Χοσέ Χολέμπας τέθηκε εκτός αποστολής Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και σίγουρα μπορεί να ερμηνευτεί ότι η μεταγραφή του στη Μπεσίκτας είναι πλέον στην τελική ευθεία. Αντίθετα ο Μίτσελ επέλεξε τον Γκαετάν Μπονγκ.
Ο Χοσέ Χολέμπας τέθηκε εκτός αποστολής Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και σίγουρα μπορεί να ερμηνευτεί ότι η μεταγραφή του στη Μπεσίκτας είναι πλέον στην τελική ευθεία. Αντίθετα ο Μίτσελ επέλεξε τον Γκαετάν Μπονγκ.
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το
αυριανό παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φετφατζίδης,
Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν,
Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπενφίκα.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμά του, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Καρλ Μετζανί. Ένα χτύπημα στη μύτη, πάνω σε φάση στην προπόνηση, δέχθηκε ο Σιόβας (υπέστη ρωγμώδες κάταγμα ρινικού οστού, αλλά ο τραυματισμός αντιμετωπίστηκε), ο οποίος είναι καλά και συμμετέχει στην αποστολή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
