Ήττα με 2-0 από τη Νόριτς, με… κενά στον αέρα
Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την εμφάνισή του στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, αφού ηττήθηκε από τη Νόρτιτς στην Αγγλία. Οι Πράσινοι κατάφεραν να δημιουργήσουν λίγες φάσεις στην αντίπαλη εστία, ωστόσο έδειξαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον... αέρα, αφού τα δύο γκολ του αγώνα από τον Τζόνσον προήλθαν από ισάριθμες κεφαλιές στην καρδιά της άμυνας Την ίδια ώρα αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σάντερλαν επιστρέφει για την αγορά του Χάρη Μαυρία.
Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την εμφάνισή του στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, αφού ηττήθηκε από τη Νόρτιτς στην Αγγλία.
Οι Πράσινοι κατάφεραν να δημιουργήσουν λίγες φάσεις στην αντίπαλη εστία, ωστόσο έδειξαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον… αέρα, αφού τα δύο γκολ του αγώνα από τον Τζόνσον προήλθαν από ισάριθμες κεφαλιές στην καρδιά της άμυνας
Τα πολλά αμυντικά κενά των «πρασίνων», αλλά και ατομικά λάθη, οδήγησαν στην ήττα, η οποία διαμορφώθηκε από δύο γκολ του Μπράντλεϊ Τζόνσον. Ο 27χρονος Αγγλος εκμεταλλεύθηκε λάθος έξοδο του Καπίνο στο 4΄ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 59΄ έπιασε «στον ύπνο» τους σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού και με κεφαλιά έγραψε το 2-0.
Επιθετικά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δημιούργησε φάσεις, είχε μερικά καλά διαστήματα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει στο 22΄, όταν η κεφαλιά του Σίλντενφελντ αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από αμυντικό της Νόριτς και στη συνέχεια ο Ντίνας με νέα κεφαλιά «σημάδεψε» το δοκάρι. Τον αγώνα παρακολούθησαν 14.000 θεατές.
ΝΟΡΙΤΣ (Κρις Χιούτον): Ράντι, Μάρτιν (46΄ Γουϊτακερ), Τέρνερ, Μπένετ (57΄ Κούπερ), Γκαρίντο, Σνόντγκρας (46΄ Φερ), Τετέι, Τζόνσον (80΄ Ρέντμοντ), Όλσον (46΄ Φαν Βόλφσβινκελ), Χουλαχάν, Χούπερ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (85΄ Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής (63΄ Τριανταφυλλόπουλος), Σίλντενφελντ (78΄ Δώνης), Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ (74΄ Χουμούμης), Καρέλης (46΄ Μπεργκ), Μπαϊράμι (90+ Μουζακίτης), Ντίνας
Επανέρχεται η Σάντερλαντ για Μαυρία
Την ίδια ώρα αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σάντερλαν επιστρέφει για την αγορά του Χάρη Μαυρία, ο οποίος, όπως αναφέρεται, έχει πάρει τα μυαλά του Πάουλο Ντι Κάνιο που πιέζει την διοίκηση της ομάδας του να καταθέσει εκ νέου την αρχική πρόταση των 3 εκατ. ευρώ στους Πράσινους.
Σύμφωνα με την «Dialy Star» οι Άγγλοι δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια για την απόκτηση του 19χρονου άσου του Τριφυλλιού και πλέον έχουν τα χρήματα να ολοκληρώσουν την μεταγραφή, μετά την πώληση του ΜακΛιν στη Γουίγκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χριστούγεννα: Την Πέμπτη ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων
- Καιρός: Ο Ωμέγα Εμποδιστής φέρνει καιρική ηρεμία – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Ποιος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το Καϊράτ – Ολυμπιακός
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)



