Απέτυχε η προσπάθεια να σταματήσει η διανομή της ταινίας Λαβλέις, η οποία έχει στο επίκεντρό της τη ζωή της πρώην πορνοστάρ Λίντα Λαβλέις, καθώς δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή που κατέθεσε η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα της ταινίας το «Βαθύ Λαρύγγι».

Η εταιρεία Arrow Productions Ltd, ιδιοκτήτρια των δικαιωμάτων της ταινίας του 1972, κατέθεσε αγωγή για τα δικαιώματα, λέγοντας ότι στην ταινία χρησιμοποιούνται περισσότερα από πέντε λεπτά πλάνων από το «Βαθύ Λαρύγγι» χωρίς την άδειά της.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ένας από τους παραγωγούς του φιλμ εξέφρασε την ανακούφισή του, λέγοντας ότι «επικράτησε η κοινή λογική».

Η ταινία, με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Σέιφριντ, παρακολουθεί την ιστορία της Λίντα Μπόρεμαν, μιας γυναίκας που μπαίνει στη βιομηχανία του πορνό από τον άνδρα της Τσακ Τέινορ (στην ταινία τον ερμηνεύει ο Πίτερ Σάρσγκάαρντ).

Η Λαβλέις κατήγγειλε αργότερα τον Τέινορ για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, απαρνήθηκε το παρελθόν της ως πορνοστάρ και έγινε εκπρόσωπος ενός κινήματος που τάσσεται κατά των ταινιών πορνό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ