Τινάζει την μπάνκα για Φάμπρεγκας η Μ.Γιουνάιτεντ
Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για τον Σεσκ Φάμπρεγκας είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα καταθέσει τρίτη πρόταση στην Μπαρτσελόνα ύψους 40 εκατ. ευρώ. Παρά τις αρνήσεις των Μπλαουγκράνα στις δύο προηγούμενες προτάσεις τους, οι Μπέμπηδες δεν φαίνεται να πτοούνται και ετοιμάζουν νέα πρόταση για τον Ισπανό μέσο, με τον Ντέβιντ Μόγες να θέλει όσο τίποτα άλλο τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του.
Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για τον Σεσκ Φάμπρεγκας είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα καταθέσει τρίτη πρόταση στην Μπαρτσελόνα ύψους 40 εκατ. ευρώ.
Παρά τις αρνήσεις των Μπλαουγκράνα στις δύο προηγούμενες προτάσεις τους, οι Μπέμπηδες δεν φαίνεται να πτοούνται και ετοιμάζουν νέα πρόταση για τον Ισπανό μέσο, με τον Ντέβιντ Μόγες να θέλει όσο τίποτα άλλο τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του.
Η Μπαρτσελόνα έχει απορρίψει προτάσεις 30 και 35 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Φάμπρεγας δεν πωλείται.
Ο Φάμπρεγκας τηρεί στάση αναμονής και περιμένει την απόφαση των Μπλαουγκράνα, αφού ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Πάντως αυτή αναμένεται να είναι και η τελική πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αν εισπράξει και πάλι αρνητική απάντηση θα στραφεί σε άλλες λύσεις όπως αυτή του Μαρουάν Φελαϊνί της Έβερτον και Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά



