Πέθανε ο «σκληρός» του σινεμά και της μικρής οθόνης Ντένις Φαρίνα
Ο Ντένις Φαρίνα, γνωστός από τους ρόλους του σκληρού αστυνομικού και του μαφιόζου τους οποίους είχε ερμηνεύσει, πέθανε τη Δευτέρα στο Σκοτσντέιλ της Αριζόνα σε ηλικία 69 ετών. Ο Φαρίνα ήταν για πολλά χρόνια αστυνομικός στο Σικάγο και ενδιαφέρθηκε για την ηθοποιία στις αρχές της δεκαετίας του 80', όταν εργάστηκε ως σύμβουλος σε μια ταινία. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ρόλο του ντετέκτιβ Τζο Φοντάνα στην αστυνομική-δικαστική σειρά Νόμος και Τάξη.
Ο Ντένις Φαρίνα, γνωστός από τους ρόλους του σκληρού αστυνομικού και του μαφιόζου τους οποίους είχε ερμηνεύσει, πέθανε τη Δευτέρα στο Σκοτσντέιλ της Αριζόνα σε ηλικία 69 ετών.
Ο Φαρίνα ήταν για πολλά χρόνια αστυνομικός στο Σικάγο και ενδιαφέρθηκε για την ηθοποιία στις αρχές της δεκαετίας του 80′, όταν εργάστηκε ως σύμβουλος σε μια ταινία.
Υποδυόταν κυρίως ρόλους «κακού» ή «σκληρού» και έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ρόλο του ντετέκτιβ Τζο Φοντάνα στην αστυνομική-δικαστική σειρά Νόμος και Τάξη.
Έπαιξε επίσης σε πολλές ταινίες, όπως τα Ριψοκίνδυνα παιχνίδια, την Αρπαχτή και το Παπαράτσι.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, ο θάνατός του προήλθε από πνευμονική εμβολή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;


