Στο ΟΑΚΑ στις 31 Ιουλίου (τελικά) η συναυλία του Ρότζερ Γουότερς
Τη Τετάρτη 31 Ιουλίου στο γήπεδο ΟΑΚΑ, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη συναυλία του Ρότζερ Γουότερς, συνιδρυτή των θρυλικών Pink Floyd.
Τη Τετάρτη 31 Ιουλίου στο γήπεδο ΟΑΚΑ, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη συναυλία του Ρότζερ Γουότερς, συνιδρυτή των θρυλικών Pink Floyd.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, η αντίδραση και η δυσαρέσκεια που προκάλεσε σε μέρος του κοινού η αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της συναυλίας του Ρότζερ Γουότερς The Wall είχε σαν αποτέλεσμα τη διευθέτηση των θεμάτων παραγωγής και την επαναφορά του show στο OAKA, την Τετάρτη 31 Ιουλίου.
Τρεις ημέρες πριν είχε ανακοινωθεί ότι η συναυλία θα μεταφερόταν στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, για την Πέμπτη 1 Αυγούστου.
Τα εισιτήρια ισχύουν και η προπώληση συνεχίζεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο



