Με τον Sebastian Vettel σε απλησίαστο ρυθμό ολοκληρώθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές στο Grand Prix της Γερμανίας. Ο πιλότος της Red Bull ήταν σημαντικά ταχύτερος από τον N. Rosberg που ακολούθησε, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Mark Webber.
Με το ρυθμό που είχε ο Γερμανός, έδειξε ότι θα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της pole position.
Με τη μέση γόμα, οι διαφορές ήταν μικρές. Στα τελευταια 15 λεπτά της περιόδου, οι πιλότοι δοκίμασαν τους γρήγορους γύρους με τη μαλακή γόμα και οι διαφορές άνοιξαν θεαματικά.
Εμφανώς βελτιωμένες έδειξαν οι Ferrari των F. Alonso και F. Massa. Και οι δύο βελτίωσαν τους χρόνους τους σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο δοκιμών, αλλά και πάλι δεν μπορούν να φτάσουν την ταχύτητα των Red Bull.
O Lewis Hamilton δεν τα πήγε καλά καθώς ήταν μόλις έβδομος. Προβληματισμένοι είναι και στη Lotus, αφού ο Kimi Raikkonen ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πιο αργός συγκριτικά με το χρόνο του S. Vettel.
Όλες οι ελεύθερες δοκιμές ολοκληρώθηκαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με τα ελαστικά και οι φόβοι για μποϊκοτάζ των πιλότων σε περίπτωση συμβάντων αντίστοιχων με αυτών του Silvertone, μάλλον απομακρύνονται.
Grand Prix Γερμανίας 2013: Τα αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών 3
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας