Αγώνας μπάσκετ για την εργασία, την επανένταξη, τη ζωή…
Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 διοργανώνουν το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΞΑΝΤΑΣ και το Εργασιακό Πρωτάθλημα «Μπάσκετ Νίκος Γκάλης» του Εργατικού Κέντρου Αθήνας την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 στις 11:30 π.μ. στο κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας».
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση επιχειρήσεων και εργοδοτικών φορέων, ώστε να υποστηρίξουν την ένταξη των μελών του θεραπευτικού προγράμματος στην αγορά εργασίας.
Το τουρνουά πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Πειραιά και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.
Θα προηγηθεί συνάντηση των εκπροσώπων των διοργανωτών και των επιχειρήσεων με το προσωπικό και μέλη του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΞΑΝΤΑΣ στο Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης (10:30 π.μ. – 11:30 π.μ., Κολοκοτρώνη 93, Πειραιάς).
Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΞΑΝΤΑΣ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών στον Πειραιά για τη θεραπεία και πρόληψη της εξάρτησης. Απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες, καθώς και τις οικογένειές τους, προσφέροντας, ανάλογα με τις ανάγκες, προγράμματα πρόληψης, έγκαιρης παρέμβασης, απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης. Οι μονάδες του, διαμονής και εξωτερικής παρακολούθησης, βρίσκονται στον Πειραιά, την Ελευσίνα, τη Σαλαμίνα και τη Μυτιλήνη.
Στις υπηρεσίες του θεραπευτικού προγράμματος περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων πρόγραμμα εκπαίδευσης-κατάρτισης και επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ λειτουργεί Γραφείο Διασύνδεσης για την υποστήριξη της ένταξης στην αγορά εργασίας. Στον Πειραιά έχει δημιουργηθεί επίσης πρότυπη μονάδα κοινωνικής επανένταξης, που διαθέτει Ξενώνα δυναμικότητας 30 θέσεων και στέκι δημιουργικής απασχόλησης.
Περισσότερες πληροφορίες: Κέντρο Ενημέρωσης ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΞΑΝΤΑΣ Ανδρούτσου 63 Πειραιάς Τηλ :210 4220708 www.kethea-nostos.gr email : info@kethea-nostos.gr
health.in.gr
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442