Ο Ολυμπιακός προσφέρει 900.000 ευρώ στον Κάιλ Χάινς
Ο Καίλ Χάινς αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου θα ξεκουραστεί με την οικογένεια του, έχοντας στα χέρια του τη νέα πρόταση του Ολυμπιακού που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στις 900.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο δύο χρόνων. Ο Αμερικάνος ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία από τη διοίκηση για να σκεφτεί, να εξετάσει τις άλλες προτάσεις του και να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι ότι η ανανέωση δεν θα πάρει διαστάσεις σίριαλ.
Ο Καίλ Χάινς αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου θα ξεκουραστεί με την οικογένεια του, έχοντας στα χέρια του τη νέα πρόταση του Ολυμπιακού που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στις 900.000 ευρώ τον χρόνο.
Οι «ερυθρόλευκοι» τα «δίνουν όλα» για να κρατήσουν τον 27χρονο σέντερ στον Λιμάνι, που προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν με την ομάδα. Έτσι το νέο συμβόλαιο που προτείνουν στον Αμερικάνο είναι διάρκειας δύο ετών και θα έχει ετήσιες απολαβές 900.000 δηλαδή, περίπου, τα τριπλά από τα 350.000 που έπαιρνε μέχρι φέτος.
Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη, με κύρια την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που του δίνει το καθόλου ευκαφρόνητο ποσό από ανέρχεται σε 1.000.000 τον χρόνο.
Ο Αμερικάνος ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία από τη διοίκηση για να σκεφτεί, να εξετάσει τις άλλες προτάσεις του και να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι ότι η ανανέωση δεν θα πάρει διαστάσεις σίριαλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- One in Ten Struggle With Focus, Greek Survey Finds
- Συνελήφθη 32χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη – Ήταν καταζητούμενος από την Interpol Τουρκίας
- Παίζει τα… ρέστα της η Εθνική Γυναικών κόντρα στην Αυστρία
- Χάρι, ο δυστυχισμένος πρίγκιπας – «Τα βρήκε σκούρα με τη Μέγκαν, παγίδα το Megxit»
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά

