Ετοιμοπόλεμος για το Γκέιτσχιντ ο Ιακωβάκης
Ο Περικλής Ιακωβάκης ξεπερνάει σταδιακά τον τραυματισμό του στη φτέρνα και επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Ο Περικλής Ιακωβάκης ξεπερνάει σταδιακά τον τραυματισμό του στη φτέρνα και επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Στις προπονήσεις επέστρεψε ο έλληνας δρομέας που είναι έτοιμος να συμμετάσχει στους πρώτες του αγώνες. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μ. εμπ. θα είναι σε θέση να εκπροσωπήσει τη χώρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Γκέιτσχιντ και έπειτα να πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης.
Ο έλληνας αθλητής τόνισε: «Ο τραυματισμός αρχίζει να γίνεται παρελθόν». Στη σκέψη του αθλητή είναι να κάνει και μία προπονητική κούρσα πριν από το Γκέιτσχιντ, κάτι που θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο αδιόρθωτος κύριος Λανουά και η χαμένη διαφάνεια
- Δεκάδες χιλιάδες τραγούδια που δημιουργήθηκαν με ΑΙ μιμούνται καλλιτέχνες της Sony Music
- Patriot: Το ερώτημα Κοντιάδη μετά την κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων – «Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα μετέχει στον πόλεμο;»
- Άρχισε η δίκη για το ξύλο Φλώρου με Γραμμένο στη Βουλή
- Λεσόρ: «Θα ήθελα να είχα επιστρέψει στη δράση πριν από δύο μήνες»
- Βίντεο από ισραηλινά πλήγματα σε υποδομές του ιρανικού ναυτικού στην Κασπία Θάλασσα

