Συλλαλητήριο προγραμματίζει η ΟΛΜΕ για την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος. Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών ΠΝΟ, Σωματείων Εργαζομένων Λειτουργία ΜΕΤΡΟ και Ηλεκτροδηγών ΜΕΤΡΟ, σωματεία εργαζομένων που έχουν επιστρατευτεί και αυτοί.
Συλλαλητήριο προγραμματίζει η ΟΛΜΕ για την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος.
Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών ΠΝΟ, Σωματείων Εργαζομένων Λειτουργία ΜΕΤΡΟ και Ηλεκτροδηγών ΜΕΤΡΟ, σωματεία εργαζομένων που έχουν επιστρατευτεί και αυτοί.
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΛΜΕ κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων των προαναφερόμενων συνδικαλιστικών φορέων και συζητήθηκε, όπως ανακοινώθηκε από την ΟΛΜΕ, η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και κινητοποιήσεων για κατάργηση της επιστράτευσης σε όλους τους κλάδους, ενάντια στην πολιτική του αυταρχισμού, των περικοπών και της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας