Με Λαμποργκίνι οι περιπολίες των αστυνομικών στο Ντουμπάι
Με Λαμποργκίνι αξίας 550.000 ευρώ θα πραγματοποιούν πλέον περιπολίες οι αστυνομικοί στο Ντουμπάι, με σκοπό «να ενισχυθεί η εικόνα της πολυτέλειας και της ευημερίας» στο εμιράτο. Το πολυτελές όχημα θα περιπολεί τις τουριστικές ζώνες του Jumeirah Beach Residence και του Burj Khalifa, του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο.
Με Λαμποργκίνι αξίας 550.000 ευρώ θα πραγματοποιούν πλέον περιπολίες οι αστυνομικοί στο Ντουμπάι, με σκοπό «να ενισχυθεί η εικόνα της πολυτέλειας και της ευημερίας» στο εμιράτο.
Το πολυτελές όχημα θα περιπολεί τις τουριστικές ζώνες του Jumeirah Beach Residence και του Burj Khalifa, του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο.
Θα είναι βαμμένο λευκοπράσινο και, προφανώς, δεν θα καταδιώκει τους «επικίνδυνους οδηγούς».
Η χρήση της Λαμποργκίνι θεωρείται από την αστυνομία σήμα κατατεθέν της ανάκαμψης, μετά την οικονομική κρίση που έπληξε το Ντουμπάι, το 2008 λόγω της κατάρρευσης του κατασκευαστικού τομέα.
Τα περιπολικά του Ντουμπάι είναι οχήματα μεγάλου κυβισμού ή 4×4 γερμανικής και ιαπωνικής κατασκευής.
Πρόσφατα στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους γύρω από την πόλη άρχισαν να περιπολούν και αμερικανικά Chevrolet σε μια προσπάθεια να περιοριστούν τα περιστατικά οδήγησης υπό την επήρεια μέθης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η Ουκρανία ως προεκλογικός «μπαμπούλας» – Το βέτο του Όρμπαν, η νέα ρήξη με την ΕΕ και οι κάλπες στην Ουγγαρία
- Release Athens 2026: Ο Παύλος Παυλίδης στην Πλατεία Νερού
- Δικογραφία σε βάρος του 85χρονου ο οποίος απείλησε μαθητές με όπλο στου Ρέντη
- Αρκάς·Αποχαιρετώντας τον Φλεβάρη
- Πακιστάν – Αφγανιστάν: Η σύγκρουση παίρνει διαστάσεις πολέμου μετά τους βομβαρδισμούς στην Καμπούλ – Πάνω από 130 νεκροί
- Ωραία η τηλεργασία αλλά δεν είναι για όλους






