«Δεν αρνήθηκα συνάντηση με τον Σαββίδη» λέει ο Γκαρσία
Άμεση ήταν η απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία στην δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, με τον Ουρουγουανό μέσο να ξεκαθαρίζει ότι αν του είχε ζητηθεί να συναντήσει να ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα το είχε κάνει. Αν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του θα το είχα πράξει, όπως το έκανα, άλλωστε, όταν μου το ζήτησε στο Παλατάκι και βρέθηκα δίπλα του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκαρσία
Άμεση ήταν η απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία στην δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, με τον Ουρουγουανό μέσο να ξεκαθαρίζει ότι αν του είχε ζητηθεί να συναντήσει να ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα το είχε κάνει.
Αναλυτικά τα λόγια του Ουρουγουανού μέσου έχουν ως εξής:
«Θέλω να διευκρινίσω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα στον κ. Σαββίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα, ποτέ δεν μου ζητήθηκε επισήμως να βρεθώ σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του.
Η μόνη φορά που μου ανέφερε άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως μία ιδέα, αν το ήθελα εγώ να μιλήσω μαζί του, ήταν πριν από 1,5 μήνα, όταν είχα πάρει την αρχική απόφαση για να φύγω και δεν το θεώρησα απαραίτητο, αφού είχα ήδη πάρει την απόφαση να φύγω.
Αν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του θα το είχα πράξει, όπως το έκανα, άλλωστε, όταν μου το ζήτησε στο Παλατάκι και βρέθηκα δίπλα του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν – Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις
- «Σαδίστρια νυμφομανής» – Όταν η CIA φακέλωσε την Έρθα Κιτ ως «επικίνδυνη κομμουνίστρια, εχθρό του λαού»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού (pic)
- Νέα απεργία προγραμματίζουν οι οδηγοί ταξί – Οι ημερομηνίες
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες

