Ατρόμητος λόγω… Μάντζιου και Ράντμαν στην Κομοτηνή
Μετά από τρεις διαδοχικές «λευκές» ισοπαλίες, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε ο Μάντζιος στο 38'.
Μετά από τρεις διαδοχικές «λευκές» ισοπαλίες, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε ο Μάντζιος στο 38′.
Με τον Ατρόμητο να πιέζει ψηλά και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν ρυθμό κύλησε το πρώτο μέρος. Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και θα μπορούσαν στο 17΄ να προηγηθούν με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη μετά τη σέντρα του Επστάιν. Ο Βρονταράς, όμως, κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, χωρίς να παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, ήταν αυτή που φαινόταν περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Κατάφερε, μάλιστα, να προηγηθεί στο 38ο λεπτό από στημένη φάση, και συγκεκριμένα από το κόρνερ του Επστάιν.
Ταυλαρίδης και Φυτανίδης έπαιξαν «βόλεϊ» στην περιοχή του Πανθρακικού, η μπάλα έφτασε στο Μάντζιο, ο οποίος γύρισε το σώμα του και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ατρόμητου.
Με μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Το πλασέ του Μπρίτο βρήκε το δοκάρι του Βρονταρά κι ο Πανθρακικός απέφυγε να βρεθεί από νωρίς… εκτός αγώνα.
Από κει κι έπειτα οι γηπεδούχοι «αφυπνίστηκαν» και στο διάστημα 52′-54΄ έφτασαν δύο φορές «μια ανάσα» από την ισοφάριση.
Ο Βαϊρουά στην πρώτη φάση νικήθηκε την τελευταία στιγμή από το Ράντμαν, ενώ και πάλι ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στην επόμενη φάση έσωσε την εστία του μετά το ανάποδο ψαλίδι του Βαϊρουά.
Στις καθυστερήσεις ο Ράντμαν έσωσε ξανά την εστία του, αποκρούοντας εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ, και πάλι από τον Βαϊρουά.
Διαιτητής: Γ.Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Σαρακατσάνος – Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Βαϊρουά, Τζανής (66΄ Μίνγκας), Λουσέρο (78΄ Κοντογουλίδης), Μπαϊκαρά, Ντιόγκο, Λαδάκης (66΄ Καστσελάν), Παπαδόπουλος, Σερφά
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Ουντότζι (82΄ Σουμπίνιο), Φυτανίδης, Μπρίτο (79΄ Ναπολεόνι), Επστάιν (67΄ Επστάιν), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Μάντζιος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στρεφέτσα: «Κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ – Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με Καϊράτ»
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»
- Ο Έιντριεν Μπρόντι είναι σίγουρος ότι η τεχνητή νοημοσύνη «δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει τα συναισθήματα»
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Πού κυμαίνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα – Η σύγκριση με Ευρώπη



