Συμφωνία μαύρου με γκρι στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ
Γκρι και μαύρο ήταν τα κυρίαρχα χρώματα στις επώνυμες τουαλέτες που φόρεσαν οι αστέρες του Χόλιγουντ κατά την χθεσινή απονομή των Όσκαρ. «Δεν υπήρξαν παραφωνίες φέτος, όλοι ήταν καλόγουστοι» δήλωσε η Αβρίλ Γκρέιαμ, υπεύθυνη μόδας και ομορφιάς του περιοδικού Harper's Bazaar.
Γκρι και μαύρο ήταν τα κυρίαρχα χρώματα στις επώνυμες τουαλέτες που φόρεσαν οι αστέρες του Χόλιγουντ κατά την χθεσινή απονομή των Όσκαρ.
«Δεν υπήρξαν παραφωνίες φέτος, όλοι ήταν καλόγουστοι» δήλωσε η Αβρίλ Γκρέιαμ, υπεύθυνη μόδας και ομορφιάς του περιοδικού Harper’s Bazaar.
Ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν ήταν η 22χρονη Τζένιφερ Λόρενς, που τιμήθηκε με το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Οδηγός Αισιοδοξίας και εμφανίστηκε με μία στράπλες τουαλέτα του Christian Dior.
Με δημιουργία του οίκου Dior εμφανίστηκε και η Σαρλίζ Θέρον -ένα λευκό στράπλες φόρεμα-, ενώ η Αμάντα Σίφριντ προτίμησε ένα ανοιχτό γκρι με λιλά φόρεμα του Αλεξάντερ Μακουίν και η Αν Χάθαγουεϊ με ένα ροζ σατέν στράπλες φόρεμα Prada.
Η Τζέσικα Τσάστεϊν, που ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Zero Dark Thirty, προτίμησε χρυσό στράπλες φόρεμα του Armani, ενώ χρυσό διάλεξε και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δια χειρός του σχεδιαστή μόδας Ζουχάιρ Μουράντ.
Ασημί με μαύρο του Versace διάλεξε η Χάλε Μπέρι και μπλε στράπλες Luis Vuitton η Ριζ Γουίδερσπουν. Όσο για την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ, σύζυγο του Μπεν Άφλεκ, προτίμησε μοβ στράπλες φόρεμα Gucci.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο
- Ολυμπιακός Κ19 – Κηφισιά Κ19 1-0: Νίκη με Μίλισιτς οι Νέοι των «ερυθρόλευκων»
- Παραμένει ψηλά η ανεπίσημη εργασία στην Ελλάδα – Οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο (πίνακες)
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ
- Πόσο ακριβής θα είναι η ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον;
- Η εξομολόγηση του Ντι Μαρία: «Έπρεπε να δω ψυχολόγο – Τα social media με επηρέασαν»





