Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει θέμα με τους δανειστές (τράπεζες και οικονομικούς οργανισμούς) της αεροπορικής εταιρίας Kingfisher.
Οικονομικοί αναλυτές μέσω εφημερίδων και sites προβλέπουν την πτώχευση της εταιρείας και οι δανειστές της ζητούν τη δήμευση κάποιων περιουσιακών στοιχείων, του Vijay Mallya ώστε να εξοφληθούν.
Ανάμεσα σε αυτά πιθανόν να είναι και η Force India-Mercedes κάτι που ο αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας Bob Fernley διαψεύδει.
Από την άλλη πλευρά προβληματική δείχνει να είναι και η οικονομική κατάσταση του συνιδιοκτήτη της ομάδας Subrata Roy Sahara.
Ο πρόεδρος του ινδικού γίγαντα επενδύσεων «Sahara» είδε 100 από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ομίλου ετερογενών δραστηριοτήτων του να έχουν παγώσει από τον Οργανισμό Κεφαλαιαγοράς της Ινδίας γιατί δεν απέδωσε τα κέρδη σε επενδυτές.
Αναφερόμενος στα προβλήματα των ιδιοκτητών της ομάδας του (Force India) ο αναπληρωτής διευθυντής της Bob Fernley δήλωσε στην εφημερίδα Guardian:
«Δεν υπάρχει αναντιστοιχία ανάμεσα στο τι συμβαίνει στις επιχειρήσεις των Vijay Mallya και Subrata Roy Sahara και την ομάδα της F1».
Και κατέληξε: «Είτε η Kingfisher ή η United Spirits έχει κέρδη ή απώλειες δεν επηρεάζει την ομάδα και είναι πολύ δύσκολο για μας κάθε φορά να απολογούμαστε για άλλους».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας