Ο Αστέρας Τρίπολης χάνει τον Περόνε για είκοσι ημέρες
Σημαντική απώλεια για τον Αστέρα Τρίπολης που στο ματς με τον Ολυμπιακό είδε τον Εμάνουελ Περόνε να τραυματίζεται και πλέον δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τις επόμενες είκοσι ημέρες. Ο Αργεντινός επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως φάνηκε, υπέστη θλάση ά' προς β' βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.
Σημαντική απώλεια για τον Αστέρα Τρίπολης που στο ματς με τον Ολυμπιακό είδε τον Εμάνουελ Περόνε να τραυματίζεται και πλέον δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τις επόμενες είκοσι ημέρες.
Ο Αργεντινός επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως φάνηκε, υπέστη θλάση ά’ προς β’ βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.
Το… θετικό στη υπόθεση είναι ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Περόνε συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στους αμέσως επόμενους αγώνες με Βέροια και Λεβαδειακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισχυρός σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Βέροια: Προσαγωγή υπόπτου για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης
- Youth Pass: Αντίστροφη μέτρηση για το Youth Pass – Τα ποσά και οι δικαιούχοι
- Το trailer του Spider-Man: Brand New Day έσπασε όλα τα ρεκόρ σε 24 ώρες
- Λέσβος: Καθολικό lockdown στα κτηνοτροφικά προϊόντα λόγω αφθώδους πυρετού – Καταστροφικό πλήγμα για το νησί
- Οι Αθώοι: Επιστροφή στην Κέρκυρα

