«Διαζύγιο» ΚΑΟΔ – Καλαφατάκη και διάδοχος ο Μάρκοβιτς
Τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καλαφατάκη ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΚΑΟΔ που λίγες ώρες αργότερα ήρθε σε συμφωνία με τον Νέναντ Μάρκοβιτς. Η ομάδα της Δράμας φέρνει τον Μαυροβούνιο ξανά στην Ελλάδα, όπου είχε εργαστεί και ως προπονητής του Πανιωνίου.
Τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καλαφατάκη ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΚΑΟΔ που λίγες ώρες αργότερα ήρθε σε συμφωνία με τονΝέναντ Μάρκοβιτς. Η ομάδα της Δράμας φέρνει τον Μαυροβούνιο ξανά στην Ελλάδα, όπου είχε εργαστεί και ως προπονητής του Πανιωνίου. Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.
Ο 44χρονος τεχνικός είχε περάσει από την Α1 και σαν παίκτης φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού. Επίσης έχει δουλέψει σαν προπονητής στην Μπόσνα και την εθνική Εφήβων της Βοσνίας. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει την Τετάρτη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική.
Η ανακοίνωση του ΚΑΟΔ αναφέρει:
«Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γ. Καλαφατάκη. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τον ενάμιση χρόνο που ήμασταν μαζί. Του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της πολύ μεγάλης του καριέρας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Άλεκ Πίτερς έσπασε μεγάλο ρεκόρ του Τεόντοσιτς στον Ολυμπιακό κι έγραψε ιστορία (vids)
- Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία την Κυριακή – Πού θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις
- Το τελευταίο riff των Megadeth – Μια «εξομολόγηση» του Ντέιβ Μαστέιν μετά από 40 χρόνια μέταλ
- Σχέση: Πέντε «μυστικά» που δείχνουν ότι ταιριάζετε
- Τσίπρας: Ολική ρήξη με το καθεστώς Μητσοτάκη – Σαρωτικές αλλαγές για ένα νέο κράτος για όλους
- Τρίμηνο-φωτιά για τα εργασιακά: Θα φέρει ο «κούκος» της Κοινωνικής Συμφωνίας την άνοιξη στους μισθούς;



