
Η Κύπρος αναμένει επέκταση του ρωσικού δανείου έως το 2022
Η Ρωσία αναμένεται να επεκτείνει έως το 2022 την αποπληρωμή του δανείου ύψους 2,5 δισ. ευρώ που έχει χορηγήσει στην Κύπρο, είπε την Πέμπτη ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή.
Η Ρωσία αναμένεται να επεκτείνει έως το 2022 την αποπληρωμή του δανείου ύψους 2,5 δισ. ευρώ που έχει χορηγήσει στην Κύπρο, είπε την Πέμπτη ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή.
«Είμαστε σε επαφή μαζί τους. Έχουμε όλες τις ενδείξεις και ελπίζουμε ότι θα γίνει, ώστε να καταστεί βιώσιμο το χρέος», είπε ο κ. Σιαρλή, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του ολλανδικού Κοινοβουλίου για το πακέτο διάσωσης της Κύπρου.
«Έχουν γίνει όλες οι προβλέψεις για συμμετοχή (bail-in) στο πακέτο διάσωσης, δυστυχώς θα συμπεριλαμβάνει και υποδεέστερης εξασφάλισης (junior) ομολογιούχους. Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά λόγω της ανάγκης που υπάρχει δεν έχουμε άλλη επιλογή», σημείωσε, αναφερόμενος στους κατόχους τραπεζικών ομολόγων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Οι νέοι στην Ουγγαρία έδιωξαν τον Ορμπάν από την εξουσία – Ο λόγος που έχασε τις εκλογές
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- 3D: Συνελήφθη ο frontman των Massive Attack σε διαμαρτυρία υπέρ της Palestine Action
- Ηράκλειο: Στις φλόγες χώρος ενοικιαζόμενων οχημάτων – Δείτε βίντεο
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Ο μαυρόγυπας «Ιωάννα» επέστρεψε στη Δαδιά και ανανέωσε την ελπίδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442