Πέθανε στα 35 χρόνια του ο Βρετανός Ολυμπιονίκης, Εϊσερ Νέδερκοτ
Πέθανε στα 35 χρόνια του ο Βρετανός Ολυμπιονίκης, Εϊσερ Νέδερκοτ
Στο πένθος βυθίστηκε η βρετανική κωπηλασία στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Εϊσερ Νέδερκοτ, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Ο εκλιπών ήταν μέλος της οκτακώπου της Μεγάλης Βρετανίας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2008, όμως στη συνέχεια προσεβλήθη από καρκίνο στον εγκέφαλο και δεν πήρε μέρος στους Αγώνες του Λονδίνου, όπου τον αντικατέστησε ο Φέλαν Χιλ.
Ο Νέδερκοτ είχε πανηγυρίσει στην καριέρα του, μεταξύ άλλων, και δύο νίκες στον φημισμένο αγώνα μεταξύ των Πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ, όπου συμμετείχε με την ομάδα του πρώτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»

