
Έλλειψη στρατηγικής και τακτικής καταλογίζει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος
Στην έλλειψη στρατηγικής και τακτικής από την πλευρά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ απέδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος και την αποδυνάμωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησής του. Όταν δεν υπάρχει στρατηγική και τακτική, όταν κάθε μέρα μιλάς με διαφορετικό λόγο, αυτά είναι τα αποτελέσματα, ανέφερε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γι' αυτό έμεινε με 25 βουλευτές». Αναφερόμενος στην πορεία της οικονομίας, ο κ. Λοβέρδος προειδοποίησε ότι «θα έχουμε δράματα, εάν δεν μειωθεί η ύφεση το 2013».
Στην έλλειψη στρατηγικής και τακτικής από την πλευρά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ απέδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος και την αποδυνάμωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησής του. Όταν δεν υπάρχει στρατηγική και τακτική, όταν κάθε μέρα μιλάς με διαφορετικό λόγο, αυτά είναι τα αποτελέσματα, ανέφερε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γι’ αυτό έμεινε με 25 βουλευτές».
Σε συνέντευξή του στον Antenna, ο κ. Λοβέρδος άφησε αιχμές και για στελέχη του ΠΑΣΟΚ -χωρίς να τα κατονομάσει- λέγοντας ότι «υπάρχουν αυτοί που με χτυπούν και δεν ξέρουν και τι λένε. Ξεχνούν την πρόσφατη ιστορία τους σε σχέση με εμένα. Ξεχνούν ορισμένοι άνθρωποι ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε 12,2% (σ.σ. στις εκλογές). Με 12,1% δεν θα έβγαιναν».
Ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε την πρόθεσή του να μετατραπεί η ΡΙΚΣΣΥ σε κόμμα, με τη συμμετοχή κι άλλων προσώπων. «Κάνουμε μία οργανωμένη προσπάθεια για να βρούμε κι άλλους. Να συγκλίνουμε μαζί με άλλα στελέχη ή με απλούς ανθρώπους που λειτουργούν στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Να γίνει κόμμα, αλλά να γίνει κόμμα μαζί με άλλους» είπε.
Ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι τον Φεβρουάριο θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την ανάπτυξη, το οποίο χαρακτήρισε «σχέδιο άμεσης δράσης για την απαλλαγή της οικονομίας από τις στρεβλώσεις και τα αγκάθια που την καταδυναστεύουν».
Αναφερόμενος στην πορεία της οικονομίας, ο κ. Λοβέρδος προειδοποίησε ότι «δεν υπάρχει μέλλον, εάν δεν υπάρξει ανάπτυξη εδώ και τώρα».
Όπως χαρακτηριστικά είπε, «θα έχουμε δράματα, εάν δεν μειωθεί η ύφεση το 2013», καθώς «δεν θα αντέξουν οι θεσμοί της κοινωνικής πρόνοιας και του κοινωνικού κράτους».
Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, η μάχη κατά της ύφεσης πρέπει να δοθεί με «τσάκισμα της γραφειοκρατίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη φωτιά σε ναυτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν
- «Ανακουφισμένος» ο Φρίντριχ Μερτς για το τέλος του καθεστώτος του Ιράν – «Δεν είναι ώρα για κήρυγμα», λέει
- World Monitor: Οι σημαντικότερες γεωπολιτικές εξελίξεις στην οθόνη σου, σε πραγματικό χρόνο
- Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση»
- Ελ Εριάν: Πώς θα αντιδράσουν οι αγορές στη σύγκρουση Ιράν με ΗΠΑ-Ισραήλ
- Μπενίτεθ: «Το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη και πιο δυνατή»
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 23ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Η Κέλι Όσμπορν απαντά σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της ενώ «περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442