Με μια πρωϊνή προπόνηση, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμσσία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και διπλό και έκαναν και ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις.

Σε ό,τι αφορά στον Κώστα Μανωλά (αιμάτωμα στο πόδι από το ματς με την Μονπελιέ), ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ αγωνίστηκε και στο δίτερμα.

Ο 21χρονος στόπερ κατά τη διάρκεια του προγράμματος αισθανόταν κάποια «τσιμπήματα» στο σημείο που έχει χτυπήσει και ως εκ τούτου το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι θα αποφασιστεί αύριο από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τρέξιμο και μπάλα. Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε το δικό του αερόβιο πρόγραμμα.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 10:30.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ