Η Ferrari ανακοίνωσε την παραμονή του Μάσα ως το 2013
Ο Φελίπε Μάσα θα οδηγεί το μονοθέσιο της Φεράρι και το 2013, καθώς η «σκουντερία» ανακοίνωσε την Τρίτη την επέκταση της συνεργασίας έως το τέλος της επόμενης χρονιάς με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος «τρέχει» για λογαριασμό της ομάδας από το 2006.
Ο Φελίπε Μάσα θα οδηγεί το μονοθέσιο της Φεράρι και το 2013, καθώς η «σκουντερία» ανακοίνωσε την Τρίτη την επέκταση της συνεργασίας έως το τέλος της επόμενης χρονιάς με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος «τρέχει» για λογαριασμό της ομάδας από το 2006.
O 31χρονος οδηγός, ο οποίος το 2008 έφτασε «μια ανάσα» από την κατάκτηση του τίτλου, που κατέληξε τελικά στον Λιούις Χάμιλτον, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μακριά από τον καλό εαυτό του, ωστόσο υπέγραψε την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του και παραμένει στους «κόκκινους», την ώρα που συνεχίζεται η φημολογία περί μετακίνησης του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Φεράρι το 2014, όπου θα αποτελέσει δίδυμο με τον Φερνάντο Αλόνσο.
Πάντως, ο πρόεδρος της «σκουντερία», Λούκα ντι Μοντετζέμολο, διέψευσε με χθεσινές δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Anch’io lo Sport» το ενδεχόμενο της συνύπαρξης Φέτελ-Αλόνσο στην ομάδα, καθώς τόνισε χαρακτηριστικά ότι «… πάντα έλεγα ότι δεν θέλω δύο κόκκορες στο κοτέτσι. Δεν μου αρέσει και θα δημιουργούσε ανισορροπίες στην ομάδα».
Η ανακοίνωση της Φεράρι για τον Μάσα αναφέρει: «Η σκουντερία Φεράρι ανακοινώνει ότι ανανέωσε το συμβόλαιο με τον οδηγό Φελίπε Μάσα έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2013. Επομένως, το δίδυμο οδηγών της σκουντερία για την επόμενη χρονιά συνθέτουν ο Φερνάντο Αλόνσο και ο προαναφερθείς Φελίπε Μάσα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρόμπερτ Καραντάιν: Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του
- Έρευνα του Χάρβαρντ συνδέει τους θανάτους από καρκίνο με τη διαμονή κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- ΗΠΑ: Με αυτό το όπλο επιτέθηκαν στο Ιράν – Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά
- Ποια είναι τα δεδομένα για Φρανσίσκο – Τι συμβόλαιο θα ψάξει στην αγορά το καλοκαίρι
- Ιράν: Οι 3 διάδοχοι του Αλί Χαμενεΐ – Ποια είναι η μεταβατική διοίκηση
- Κολωνός: Αναπάντητα ερωτήματα για την έγκυο που βρέθηκε νεκρή – Προσήχθη ο σύντροφός της


