Ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ κάνει ο Τομ Χανκς
Για την πρώτη του εμφάνιση στο Μπρόντγουεϊ ετοιμάζεται ο Τομ Χανκς. Ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο έργο «Lucky Man» της Νόρα Έφρον και η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Απρίλιο. Ο Χανκς είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την Έφρον, στις ταινίες «Έχετε Μήνυμα στον Υπολογιστή Σας» και «Άγρυπνος στο Σιάτλ».
Για την πρώτη του εμφάνιση στο Μπρόντγουεϊ ετοιμάζεται ο Τομ Χανκς. Ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο έργο «Lucky Man» της Νόρα Έφρον και η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Απρίλιο.
Ο Χανκς είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την Έφρον, στις ταινίες «Έχετε Μήνυμα στον Υπολογιστή Σας» και «Άγρυπνος στο Σιάτλ».
Σύμφωνα με το BBC, το «Lucky Guy» είναι ένα βιογραφικό δράμα που περιγράφει τη ζωή του δημοσιογράφου Μάκι ΜακΆλαρι, ο οποίος κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ και είχε ασχοληθεί αρκετές φορές με τη διαφθορά στους κόλπους της αστυνομίας.
Η Έφρον, η οποία πέθανε τον Ιούνιο σε ηλικία 71 ετών, έχει υπογράψει ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το φιλμ «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» και το πρόσφατο «Τζούλια και Τζούλια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ



