Ο Σαμαράς έδειξε ελληνική… καρδιά κόντρα στη Χαρτς
Ο Γιώργος Σαμαράς πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Scottish Premier League και χάρισε την νίκη στην Σέλτικ με 1-0 επί της Χαρτς. Το τέρμα του Έλληνα επιθετικού που έκρινε την αναμέτρηση στπ «Σέλτικ Παρκ» σημειώθηκε με δυνατό σουτ στο 35' και τελικά έδωσε τους τρεις βαθμούς στο πλαίσιο της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Σαμαράς πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Scottish Premier League και χάρισε την νίκη στην Σέλτικ με 1-0 επί της Χαρτς. Το τέρμα του Έλληνα επιθετικού που έκρινε την αναμέτρηση στπ «Σέλτικ Παρκ» σημειώθηκε με δυνατό σουτ στο 35′ και τελικά έδωσε τους τρεις βαθμούς στο πλαίσιο της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος.
Συνολικά φέτος ο Sam που επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό (με την Εθνική) μετράει τέσσερα γκολ, καθώς έχει πετύχει δύο στα προκριματικά του Champions League και ένα στους ομίλους, την περασμένη Τρίτη χαρίζοντας στο 90′ τη νίκη στη Σέλτικ μέσα στην Μόσχα επί της Σπαρτάκ.
Έτσι οι «καθολικοί» ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο από τη δεύτερη Χιμπέρνιαν.
Στις αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκοτίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ινβερνές – Ρος Κάουντι 3-1
Χιμπέρνιαν – Νταντί 3-0
Κιλμάρνοκ – Αμπερντίν 1-3
Σεντ Τζόνστον – Σεντ Μίρεν 2-1
Μάδεργουελ – Νταντί Γιουνάιτεντ (αναβλήθηκε)
Σέλτικ – Χαρτς 1-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)
Σέλτικ 17 -8αγ.
Χιμπέρνιαν 15
Αμπερντίν 14
Σεντ Τζόνστον 14
Μάδεργουελ 13 -8αγ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
- Συντάξεις: Κύμα εξόδου των ασφαλισμένων – Προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων
- Αυτή είναι η νέα πινακίδα που τοποθετείται στους αυτοκινητόδρομους – Ο σκοπός της






