Στις 13:00 διεξάγεται η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στα γραφεία του ΟΠΑΠ. Ένα πρωτάθλημα που φέτος θα έχει 14 ομάδες αφού αναμένεται να εξασφαλίσει κανονικά άδεια από την ΕΕΑ και ο Απόλλων Πάτρας που αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες.

Το πρώτο τζάμπολ της σεζόν θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που θα βραβευτεί ως καλύτερος προπονητής της περασμένης περιόδου για το έργο του στον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται πως MVP είχε αναδειχθεί ο Βασίλης Σπανούλης συνθέτοντας την καλύτερη πεντάδα με Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη και Μάικ Μπατίστ. Παπανικολάου και Πρίντεζης ψηφίστηκαν καλύτερος νέος και πιο βελτιωμένος παίκτης αντίστοιχα, ο Τζόι Ντόρσεϊ κορυφαίος αμυντικός, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου θα βραβευτεί επειδή δεν απασχόλησε καθόλου τον αθλητικό δικαστή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ