Το ταμείον είναι μείον, υποστηρίζει η Εκκλησία της Ελλάδος
Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Εκκλησία παρατέθηκαν την Πέμπτη στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Οικονομικών, μητροπολίτη Ελασσόνας Βασίλειος. Ο μητροπολίτης φέρεται να τόνισε στους συνοδικούς ιεράρχες τις υποχρεώσεις για την πληρωμή δόσεων δανείων και τόνισε ότι τα έσοδα συνεχώς μειώνονται.
Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Εκκλησία παρατέθηκαν την Πέμπτη στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Οικονομικών, μητροπολίτη Ελασσόνας Βασίλειος.
Ο μητροπολίτης φέρεται να τόνισε στους συνοδικούς ιεράρχες τις υποχρεώσεις για την πληρωμή δόσεων δανείων και τόνισε ότι τα έσοδα συνεχώς μειώνονται.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τους εργαζόμενους στη Σύνοδο και, συγκεκριμένα, για τον ακριβή αριθμό και τις μηνιαίες δαπάνες για μισθούς. Αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συζήτηση, καθώς ζητήθηκε επί πλέον ενημέρωση σε συνολικό επίπεδο, αλλά και μελέτη για τις προοπτικές και τους τρόπους αντιμετώπισης της δεινής οικονομικής κατάστασης.
Από τον μητροπολίτη ζητήθηκαν, ωστόσο, περαιτέρω διευκρινίσεις για παλαιότερες οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και άλλες υποθέσεις που εκκρεμούν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας