Το 2015 η συνέχεια των «Εκδικητών» στη μεγάλη οθόνη
Σε συμφωνία με τη Marvel ήρθε ο Τζος Γουέντον προκειμένου να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας «Οι Εκδικητές». Όπως έγινε γνωστό, οι διάσημοι υπερήρωες θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη το 2015. Το ερώτημα πλέον είναι εάν το σίκουελ θα σημειώσει την ίδια τεράστια επιτυχία που κατέγραψε η πρώτη ταινία, εκτοξεύοντας στα ύψη τα κέρδη της Disney...
Σε συμφωνία με τη Marvel ήρθε ο Τζος Γουέντον προκειμένου να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας «Οι Εκδικητές». Όπως έγινε γνωστό, οι διάσημοι υπερήρωες θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη το 2015.
Το ερώτημα πλέον είναι εάν το σίκουελ θα σημειώσει την ίδια τεράστια επιτυχία που κατέγραψε η πρώτη ταινία, εκτοξεύοντας στα ύψη τα κέρδη της Disney.
Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται ότι «ο Τζος Γουέντον υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τη Marvel Studios, τόσο για τον κινηματογράφο όσο και την τηλεόραση».
Αυτό σημαίνει ότι οι «Εκδικητές» ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους και στη μικρή οθόνη.
«Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Γουέντον θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το φιλμ ‘Οι Εκδικητές 2’ και θα συμβάλει στη δημιουργία μίας νέας τηλεοπτικής σειράς της Marvel Television για το ABC» τονίζεται στην ανακοίνωση.
Όπως αναφέρει το BBC, πριν κυκλοφορήσουν οι «Εκδικητές 2», στη μεγάλη οθόνη επιστρέφουν ο Iron Man, αλλά και ο Thor, αφού ετοιμάζονται οι ταινίες «Iron Man 3» και «Thor: The Dark World».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103 (85-85 κ.δ.): Στους τελικούς της Α1 οι Πράσινες
- LIVE: Έβερτον – Τσέλσι
- «Σπάει» τη σιωπή της δικηγόρος για δικαστική απόφαση που δεν αναγνώρισε ανωτέρα βία στον πρόωρο τοκετό της
- Όταν η τηλεόραση συναντά τις λογοτεχνικές σελίδες του Θεοτόκη


