Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ατρόμητος στη χρονιά, επικρατώντας με 2-1 της Λίτεξ Λόβετς σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που αποτέλεσε και το ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Οι παίκτες του Σερβοέλληνα τεχνικού είχαν καλύτερη απόδοση στο δεύτερο μέρος. Τα γκολ σημείωσαν στο 3 ο Ιγκλέσιας, στο 50′ ο Καραγκούνης, για να μειώσει η Λίτεξ στο 88′ με πέναλτι του Τσβετάνοφ. Πέναλτι κέρδισε και ο Ατρόμητος με τον Καραμάνο στο 65′, αλλά ο Καραγκούνης δεν κατάφερε να νικήσει τον Πιργκόφ.

Μετά το γρήγορο γκολ του Ιγκλέσιας, ο Ατρόμητος αντιμετώπισε πρόβλημα στην ανάπτυξη με διάταξη 4-2-3-1, ωστόσο, αμυντικά δεν κινδύνεψε.

Στην επανάληψη τα δεδομένα και τα πρόσωπα άλλαξαν. Στο 50′ ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας της Λίτεξ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο επερχόμενο Καραγκούνης έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μπάγεβιτς.

Στο 65′ ο Μπρίτο έκανε κάθετη πάσα στον Καραμάνο, ο οποίος ανατράπηκε κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε αλλά ο Πιργκόφ διόρθωσε το λάθος του και απέκρουσε.

Στο 88′ ο Αθανασίου υπέπεσε σε (αυστηρό) πέναλτι με τον Τσβετάνοφ να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Λαζαρίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Δημούτσος, Επστάιν, Πίτου, Κούτσι.

Β’ Ημίχρονο: Ράντμαν, Αθανασίου, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Καντούτσης, Μπρίτο, Μακρής, Καραγκούνης, Μπέλιτς (85′ Τζαμάλ), Καλλέργης, Καραμάνος.

Λίτεξ Λόβετς: Πιργκόφ, Μιλάνοφ, Μποζίκοφ, Μποντούροφ, Μεγκιάλκοφ, Γελένκοβιτς, Τσβέντκοφ, Ιβάνοφ, Βαγιούσι, Κόλεφ, Ζάκοφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ