Η ΑΕΚ θα παίξει στη Β’ Εθνική για να αποφύγει την ΕΣΚΑ!
Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας κι όχι στην Α2, όπως αγωνιστικά δικαιούτο, πήρε - σύμφωνα με πληροφορίες - η ΑΕΚ. Έτσι δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η «Ένωση» θα φτάσει, όπως όλα δείχνουν, να αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.
Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας κι όχι στην Α2, όπως αγωνιστικά δικαιούτο, πήρε – σύμφωνα με πληροφορίες – η ΑΕΚ. Έτσι δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η «Ένωση» θα φτάσει, όπως όλα δείχνουν, να αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με παρελθόντα χρέη ο ιστορικός σύλλογος. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έπρεπε να συγκεντρωθούν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για να «καθαρίσει» η ΚΑΕ και να λάβει μέρος στην Α2 με την προοπτική να επιστρέψει στην Α1.
Την απόφαση έπρεπε να λάβει ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ο Γιάννης Φιλίππου, ωστόσο αυτό θα σήμαινε πως θα επωμιζόταν και τα χρέη. Φαίνεται πως την απόφαση να δηλώσει τη συμμετοχή της ΑΕΚ στη Β’ Εθνική πήρε η Ερασιτεχνική, αφού σήμερα εξέπνεε η σχετική προθεσμία της ΕΟΚ προς τα σωματεία και εφόσον δεν δηλωνόταν η ομάδα σε κάποια κατηγορία, θα κατέληγε στην ΕΣΚΑ!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Love Fusion: Τα beauty essentials που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου για μία ανάλαφρη, φωτεινή επιδερμίδα
- Η TUDOR στο Απόλυτο Όριο της Απόδοσης
- Γερμανία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πλήθος πεζών στη Λειψία – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Λίβανος: Η Χεζμπολάχ ζητά να κηρυχθεί «ανεπιθύμητο πρόσωπο» ο πρέσβης των ΗΠΑ
- Οι Αμερικανοί καλούνται να επιλέξουν, όσο οι τιμές ακριβαίνουν: Εστιατόρια ή βενζινάδικα;
- ΚΚΕ: Η προκλητική άρνηση της κυβέρνησης για προανακριτική στον ΟΠΕΚΕΠΕ, άλλο ένα επεισόδιο συγκάλυψης
