Ρευστότητα και μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι τα προβληματα που ζητούν άμεσα λύση
Λύσεις σε βασικά προβλήματα αναζητά κατά προτεραιότητα ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης. Όπως δήλωσε μετά τη σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μεταξύ αυτών είναι το πρόβλημα της ρευστότητας στην αγορά και η συνέχιση των έργων στους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητόδρομους. Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι κρίσιμοι μήνες και σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το σύνολο των πρωτοβουλιών που θα αναλάβει για την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την απορρόφησης του ΕΣΠΑ.
Λύσεις σε βασικά προβλήματα αναζητά κατά προτεραιότητα ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης. Όπως δήλωσε μετά τη σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μεταξύ αυτών είναι το πρόβλημα της ρευστότητας στην αγορά και η συνέχιση των έργων στους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητόδρομους.
Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι κρίσιμοι μήνες και σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το σύνολο των πρωτοβουλιών που θα αναλάβει για την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την απορρόφησης του ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα, ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε: «Προσπαθούμε, όπως ξέρετε, να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των επενδυτών με προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, με άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα, με προσπάθεια για να ξεκολλήσει το ΕΣΠΑ και να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα.
»Θα έχουμε και τις επόμενες ημέρες πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις για τα ζητήματα αυτά, σε σχέση με τις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης.
»Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το καλοκαίρι. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι κρίσιμοι μήνες για τη δουλειά μας, για τις προτεραιότητές μας, αλλά παράλληλα και για το χειρισμό διαφόρων προβλημάτων που βρήκαμε με το «καλημέρα». Ένα τέτοιο πρόβλημα, είναι το μείζον θέμα της ρευστότητας. Ένα άλλο, επίσης, πρόβλημα είναι η καυτή πατάτα με τους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητόδρομους».
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας