Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Φερέιρα
Την πρώτη τους προπόνηση είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο αθλητικό κέντρο του Χοφ, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Σάλζμπουργκ. Ο Φερέιρα για περίπου 1,5 ώρα τους υπέβαλε σε εξαντλητικό πρόγραμμα, πάντα με μπάλα.
Την πρώτη τους προπόνηση είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο αθλητικό κέντρο του Χοφ, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Σάλζμπουργκ. Ο Φερέιρα για περίπου 1,5 ώρα τους υπέβαλε σε εξαντλητικό πρόγραμμα, πάντα με μπάλα.
Ο Σο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Βασίλη Οικονομική, ενώ ο Παναγιώτης Αγριόγιαννης έκανε το δικό του πρόγραμμα με τους Καρνέζη, Ταμπάκη και Κοτσόλη.
Επικοινωνία Κουίνσι-Φερέιρα
Τηλεφωνική επαφή είχαν πριν από λίγες μέρες ο Ζεσουάλδο Φερίρα και ο Κουίνσι, με τον Πορτογάλο προπονητή να εκφράζει την επιθυμία του για παραμονή του ποδοσφαιριστή στους «πράσινους».
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Πράσινη», ο Πορτογάλος τεχνικός κατά την επικοινωνία του με τον Αφρικανό, υποστήριξε ότι επιθυμεί ο Κουίνσι να παραμείνει στην ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η παγωμένη «καλημέρα» από την Αστάνα ενόψει του αγώνα με την Καϊράτ (pic)
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου μετανάστη – Διαμελίστηκε από την προπέλα του σκάφους διακινητή
- Ναυάγιο στη Κρήτη: «Πηδούσαν στη θάλασσα για να φέρουν φαγητό και νερό» – Σοκαριστικές μαρτυρίες των διασωθέντων
- Βία στην εποχή της τεχνολογίας – Το cyberbullying αυξάνεται σε όλη την Ευρώπη
- Νέα προσπάθεια διάσπασης των αγροτών από Μητσοτάκη – «Να κάνουμε διάλογο με ανοιχτούς δρόμους»
- Η «αρχόντισσα με το ανεστραμμένο διάδημα» αποκαλύπτεται στη Βοιωτία και φωτίζει τα μυστικά του 7ου αιώνα π.Χ.


