Σε εμάς ο ρόλος της Αντιπολίτευσης του αστικού-πατριωτικού χώρου, λέει ο Π.Καμμένος
«Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και από τους πολίτες που μας ψήφισαν, αλλά και από όσους δεν μας ψήφισαν. Είστε βουλευτές όλων των Ελλήνων» είπε ο Πάνος Καμμένος στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ανακοινώθηκε επίσης ότι γραμματέας της ΚΟ τοποθετείται ο Κώστας Μαρκόπουλος, ενώ ο Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.
«Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και από τους πολίτες που μας ψήφισαν, αλλά και από όσους δεν μας ψήφισαν. Είστε βουλευτές όλων των Ελλήνων» είπε ο Πάνος Καμμένος στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Σε εμάς πέφτει το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης του αστικού και πατριωτικού χώρου» συνέχισε.
Ο κ. Καμμένος κάλεσε όλους τους βουλευτές του Κινήματος να ψηφίζουν πάντα κατά συνείδηση.
Γραμματέας της ΚΟ ορίστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος, με αναπληρωτές γραμματείς τον Γιάννη Κουράκο και τον Παναγιώτη Μελά.
Εκτός του ήδη ανακοινωθέντα ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Τέρενς Κουικ, ανακοινώθηκαν ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κατά τομείς, ο Νότης Μαριάς και ο Βασίλης Καπερνάρος.
Τέλος ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού αναλαμβάνει ο Χρήστος Ζώης, πρώην βουλευτής Λάρισας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.