Πρωταθλήτρια η Βουλιαγμένη στον 4ο τελικό του πόλο
Με πανηγυρικό τρόπο η Βουλιαγμένη έφθασε στην κατάκτηση του 10 τίτλου της (και 6ου στην Α1) στο πρωτάθλημα πόλο γυναικών. Η ομάδα του κ. Κώστα Δήμου επικράτησε άνετα του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά.
Με πανηγυρικό τρόπο η Βουλιαγμένη έφθασε στην κατάκτηση του 10 τίτλου της (και 6ου στην Α1) στο πρωτάθλημα πόλο γυναικών. Η ομάδα του κ. Κώστα Δήμου επικράτησε άνετα του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά.
Μετά την ψυχρολουσία, πριν από δύο ημέρες της εντός έδρας ήττας στη Βουλιαγμένη, η ομάδα των νοτίων προαστίων ήταν επιβλητική στη σημερινή εμφάνισή της. Πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα και με καταπληκτική άμυνα κατάφερε να εξουδετερώσει τα μεγάλα ατού του Ολυμπιακού μεταξύ των οποίων τη διεθνή ισπανίδα φουνταριστή Μπλάνκα Χιλ. Επιπλέον η Βουλιαγμένη είχε καλά ποσοστά στην παίκτρια παραπάνω ενώ αντίθετα κατάφερε να απενεργοποίηση την επίθεση του Ολυμπιακού.
Η Βουλιαγμένη επέστρεψε στην κορυφή της ελληνικής Α1 καθώς πέρυσι είχε χάσει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό.
Τα οκτάλεπτα με πρώτο τον Ολυμπιακό: 1-3,1-2, 0-4,3-1.
Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν: Πλευρίτου 2, Χιλ 1, Μαυρέλου 1, Μανωλιουδάκη 1, και για τη Βουλιαγμένη οι: Γερόλυμου 3, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 2, Μελιδώνη 2, Λιόση 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρώην στέλεχος της OpenAI περιγράφει πώς απέκτησε τέσσερα παιδιά με το σπέρμα του Μασκ
- «Ψηλά το κεφάλι, τα μάτια μονάχα στον στόχο»: Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει Game 4 με Βαλένθια
- Μπιενάλε Βενετίας: Διαμαρτυρία Pussy Riot και Femen έξω από το ρωσικό περίπτερο για την επιστροφή της Ρωσίας
- Καρδαμάς Ηλείας: Ακατάλληλο νερό, εγκαταλειμμένα δίκτυα και θεσμική αδιαφορία – Σοβαρές καταγγελίες στο in
- 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Ο πολιτισμός μας σε σελίδες
- Βαλένθια: Δύσκολα ο Πουέρτο στο Game 4, κυκλοφορεί με πατερίτσες (vid)



